Lerenaandekeukentafel.nl
Online cursussen voor persoonlijke groei
Over Lerenaandekeukentafel.nl
Wie is Lerenaandekeukentafel.nl?
Lerenaandekeukentafel.nl is onderdeel van Jolanda Toet. Jolanda Toet is eigenaar van:

Wie is Jolanda Toet?

Jolanda Toet (49) is academisch geschoold counsellor, lifecoach en schrijver. Daarnaast is Jolanda reiziger, dromenvanger, organisatieheld en levenskunstenaar. En zoals zij zelf zegt; ‘Ik ben meester in het mogelijk maken van dingen die onmogelijk lijken’. 

Jolanda volgde verschillende psychologiegerelateerde opleidingen als ACT, positieve psychologie, stresscounselling, counselling,  organisatiepsychologie en HRM.

 In haar bedrijf en op haar websites combineert Jolanda twee van haar grote passies psychologie en schrijven en biedt zij online cursussen en blogartikelen aan voor persoonlijke ontwikkeling en groei met als doel het creëren van een nog leuker leven.

Jolanda woont en werkt in Amsterdam en in haar huisje in het bos in Drenthe, maar je kunt haar overal op de wereld tegenkomen op een van haar vele reizen. 

Gewelddadige jeugd vol mishandeling en verwaarlozing
Jolanda richt zich op de positieve kant van het leven. Na een ongelukkige jeugd vol geweld (kindermishandeling, verwaarlozing) besloot zij het heft in eigen handen te nemen en een gelukkig leven te leiden. En dat is gelukt! Jolanda woont samen met echtgenoot Martin en voormalig asielpoezen Momo in Lhasa in Amsterdam en in haar huisje in het bos in Drenthe. Jolanda houdt van reizen, de natuur, lezen, studeren, tuinieren, schrijven en lekker eten.
Wat wil jij voor jezelf en jouw toekomst?
Wil jij een online cursus volgen maar twijfel je door bijvoorbeeld trauma uit je verleden of welke cursus het best bij je past? Stuur dan gerust een e-mail naar: jolanda@lerenaandekeukentafel.nl.
Algemene Voorwaarden
De Algemene Voorwaarden van Jolanda Toet zijn van toepassing op alle producten en dienstverlening van Lerenaandekeukentafel.nl. De Algemene Voorwaarden vind je hier.
Jouw privacy
Jouw privacy heeft voor mij hoge prioriteit. Ik verstrek of verkoop jouw persoonsgegevens nooit aan derden. Mijn privacybeleid vind je hier.
Social media