Vraag; Waarom geeft Lerenaandekeukentafel.nl geen niet goed geld terug-garantie?

Vraag; Waarom geeft Lerenaandekeukentafel.nl geen niet goed geld terug-garantie?

door | FAQ, Leren

De meeste aanbieders van online producten geven een niet goed geld terug-garantie waarbij je binnen 14 dagen na aankoop je geld terug kunt krijgen als het product je niet bevalt.
Waarom doet Lerenaandekeukentafel.nl dat niet?
In 1 keer toegang tot de volledige cursus
Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig. Lerenaandekeukentafel.nl is een van de weinige en misschien wel de enige aanbieder (!) van online cursussen die in 1 keer (volledig) worden aangeboden. Na je aanmelding heb je direct toegang tot de volledige cursus. En daarin zit em de kneep. Andere aanbieders bieden producten gefaseerd aan; je krijgt in de regel iedere week een nieuw deel van je product. Je hebt dus niet direct toegang tot het hele product.
Jij bepaalt echt je eigen studietempo
Lerenaandekeukentafel.nl kiest voor een grote mate van vrijheid en autonomie. Zo vindt Lerenaandekeukentafel.nl dat jij zelf jouw studietempo naar persoonlijke behoefte moet kunnen bepalen. De ene week heb je nu eenmaal meer tijd tot je beschikking dan de andere. Zeker in de huidige hectische tijd. Daarom krijg je bij Lerenaandekeukentafel.nl in 1x toegang tot de volledige lesstof.
Misbruik
Om misbruik te voorkomen, geeft Lerenaandekeukentafel.nl geen niet goed geld terug-garantie. Omdat je direct toegang hebt tot de volledige lesstof, zou je de hele cursus binnen twee weken kunnen doen of kopiëren en vervolgens binnen 14 dagen je geld kunnen terugvragen onder het mom van ‘niet goed’. Mocht je je afvragen of er echt mensen zijn die dat doen; helaas wel. En dat is precies de reden dat Lerenaandekeukentafel.nl geen niet goed geld terug-garantie kan en wil geven.
100% klanttevredenheid
Dat wil trouwens niet zeggen dat je helemaal geen garantie hebt. Mocht jij tijdens het doen van je cursus dingen niet begrijpen, vragen hebben of ergens niet helemaal tevreden over zijn, neem dan contact op. Lerenaandekeukentafel.nl zit namelijk helemaal niet te wachten op ontevreden klanten, maar streeft naar 100% klanttevredenheid!
Vraag het Lerenaandekeukentafel.nl
Stuur een e-mail met daarin je vraag naar jolanda@lerenaandekeukentafel.nl. Als jouw vraag in deze rubriek wordt opgenomen, gebeurt dat om privacyredenen zonder naamsvermelding.
Volg Lerenaandekeukentafel.nl

‘Wat we met plezier leren, vergeten we nooit meer’

Social media
Gratis e-book Zeg maar ja tegen het leven! Dromen, durven, doen
Begin nu met het leven van je dromen en stop met het dromen van je leven! In dit leuke e-book lees je hoe je dat doet en wat je daarvoor nodig hebt. Zeg maar ja tegen het leven!

Delen is houden van!